Da var dessverre sesongen ute slutt for i år

Kjære, Atlungstad-medlem og gjester.

I ettermiddag, onsdag 25. oktober stenges banen for sesongen. Noen få dager tidligere enn planlagt men slik blir det dessverre. Frosten «tar oss» og speilet for mulig spill blir kortere og kortere. På søndag stiller vi klokka også – da blir det fort mørkt! 😉

I morgen og fredag er simulatorsenteret åpent fra 10-18. Vanlig åpningstid fra lørdag og fremover. Det er allerede en del forhåndsbooking, små grupper som ønske faste spilledager på simulatorsenteret. Her er det mer rom for forhåndsbooking om dere er en liten gjeng som ønsker faste timer. På senteret skal vi forsterke miljøet ytterligere sammenlignet med i fjor. Det blir enkel servering som tidligere, kurs og protimer, utstyrsprøving og utstyrsreparasjon og mer. Siste helgen i november kjører vi Julemarked med OUTLET på senteret, da kommer også Elverum, Trysil, Mjøsen og Sorknes med deler av sine restlagre.

Om litt kommer vi med priser for neste år. Dette avklares på styremøte i kveld. Det er også viktig at de som IKKE skal spille golf som medlem på Atlungstad neste år, de si opp innen 31. desember – hvis ikke begynner vi å «TA» kostnader som vi kommer til å kreve inn av de aktuelle senere. Slik er det og slik må det bli.

Takk for en flott sesong ut og hjertelig velkommen til Espern Simulatorsenter!

Vi sees!