Seniorene har sin egen gruppe

Hver torsdag morgen 08:30 samles vi til en liten -9- hulls stableford-turnering med start klokken 09;00. Siste torsdag i måneden bytter vi ut den individuelle knivingen til fordel for en en scramle turnering med tilfeldig sammensatte lag og mye gøy.

Det forteller nok litt om interessen at de fleste dukker opp i god tid før halv ni for å få seg en kopp kaffe og kunne skravle litt med «kollegaene».  Det er stadig stigende antall deltager og vi ligger nå på rundt 30 personer hver gang. De 3 beste får t.o.m. premie,   Vi slenger en femtilapp i felleskasse slik at det går rundt.  

Det blir et flott, vennlig og lystbetont miljø av dette.

Seniorene betyr mye for klubben.

Seniorene utgjør en viktig del av medlemsmassen i klubben.   Seniorer har sikkert noe bedre tid enn medlemmer fra barnefamilier og ungdom.  Det ser vi på anlegget som fremstår bedre og bedre dag for dag.  Klubben har mange ildsjeler som går i bresjen og bygger, maler, tynner skog og bedriver et enormt dugnadsarbeide på banen. 

I løpet av siste året har vi fått startbod, venteskur for ungdom som venter på skyss og tak over drivingrangen. Skogen langs hull 18 er tynnet kraftig og mer skal tas.   Svære trær er tatt ned både ute på banen og foran terrassen.

TRENING PÅ ONSDAGER

Vi starter opp Seniortrening med Daniel på onsdager kl. 13.00 – 13.50. Kostar 50 kr og ingen påmelding, du kan bare komme. Du betaler i proshopen før treningen. 

DAG TEMA HVOR
Onsdag 11 Mai GOBBS – grunder i svingen Rangen
Onsdag 18 Mai Sving – bedre balltreff Rangen
Onsdag 25 Mai Putt – lese green bedre Green ved klubbhuset
Onsdag 1 Juni Driver – slå lenger Rangen
Onsdag 8 Juni Chip – bedre balltreff Green ved klubbhuset
Onsdag 15 Juni Bunker  Rangen
Onsdag 22 Juni Våravsluttning Korthullsbanen