Atlungstad Golfakademi

Din første protime med pro? Bestill 50 minutter leksjon

Når vi treffer deg første gangen gjennomfører vi en kropps- og beveglighetsanalyse så vi kan hjelpe deg med din golfsving på beste mulige måte. Derfor vil vi at din første leksjon med pro er 50 minutter.

Husk at vi har leksjonspakker der du får rabattert pris og mer for pengene. Spør våre proer hva som passer best for deg!

LEKSJONER OG CUSTOM FITTING

Privatleksjon1 person 50 min790 kr
Oppføljningsleksjon1 person 25 min440 kr
Privatleksjon2 personer 50 min890 kr
Custom fitting1 person 50 min790 kr
Gruppeleksjon3 – 5 per 50 min1.500 kr
Spilleleksjon*1 person 60 min890 kr
Spilleleksjon*9 hull 1.500 kr

KINEXIT – screening inkl. Kinexit i en (1) mnd – 150 kr i tillegg til leksjonsprisen. Les om er om Golf Fintess/Kinexit her…

* Spilleleksjon må avtales personligen med pro

LEKSJONSPAKKE SMALL – 1.550 kr

 • Kropps- og beveglighetsanalyse
 • 1 x 50 minutter leksjon
 • 2 x 25 minutter leksjon

Leksjonspakke Small passer perfekt for deg som vil investere litt mer i golfen enn kun en time. På første tilfellet gjør vi en screening av dine kroppslige forutsetninger, filmer og analyserer din sving med hjelp av video og TrackMan. Når du fått øvelser av oss trener du selv og sen følger vi opp dette på de to påfølgende leksjonene

LEKSJONSPAKKE MEDIUM – 2.300 kr

 • Kropps- og beveglighetsanalyse
 • 1 x 50 minutter leksjon
 • 4 x 25 minutter leksjon
 • 1 mnd Kinexitmedlemskap inkl. fysiskt treningsprogram

Leksjonspakke Medium passer perfekt for deg som vil gå litt dypere in på sitt golfspill og få en mer kontinuerlig feedback på svingen og andre deler av spillet. På første tilfellet gjør vi en screening av dine kroppslige forutsetninger, filmer og analyserer din sving med hjelp av video og TrackMan. Når du fått øvelser av oss trener du selv og sen følger vi opp dette på de to påfølgende leksjonene plus at vi går igjenom og trener på flere deler av spillet (nærspill). Det ingår 1 mnd Kinexitmedlemskap inkl. fysiskt treningsprogram som er gull for din golfsving.

LEKSJONSPAKKE LARGE – 4.700 kr

 • Spilleanalyse der vi sammen er ute på banen 9 hull
 • Kropps- og beveglighetsanalyse
 • 2 x 50 minutters leksjon
 • 6 x 25 minutters leksjon
 • 2 mnd Kinexitmedlemskap inkl. fysiskt treningsprogram

Leksjonspakke Large er vår største pakke som rikter seg til deg som har en stark ambisjon å bli bedre i golf. Treningen strekker seg over lenger tid og vi går igjenom alle deler av spillet og vi har flere oppføljningspass der du trener emellom.

Vi starter med å spille et par hull på banen for å kunne ta rede på hva akkurat du trenger trene på og hva du trenger å bli bedre på for å få lavere scorer. Etter det legger vi opp et personligt treningsprogram der både sving, teknikk og andre deler av golfen gås igjennom. Vi gjør en screening av dine kroppslige forutsetninger, filmer og analyserer din sving med hjelp av video og TrackMan og sen legger vi opp treningen for deg. Det ingår et Kinexitmedlemskap i 1 mnd inkl. fysiskt treningsprogram som er gull for din golfsving.

BESTILLING AV TIMER

Bestilling av protimer gjøres gjennom Golfbox, eller ta kontakt direkte med pro:


Headpro – Gabriella Andrén Gundersrud  Tlf 993 17 767 eller mail gabriella@atlungstadgolf.com

Assisterende pro – Daniel Forbes Tlf 401 07 586 eller mail daniel@atlungstadgolf.com

Vi ber dere betale timen før dere kommer opp på rangen.