TrackMan4 simulatorer

Vi har nå fem toppmoderne TrackMan4 simulatorer som består av det nyeste inom simulatorteknologi og som gir de beste mulighetene for innendørs trening, spille forskjellige baner «runt om i verden», instruksjon og få tilpasset utstyr genom custom fitting.

Pris for leie av simulator er 300 kr/time. Prisen er leie per time uansett hvor mange som spiller. 

Reservasjon av tid gjøres i Golfbox eller ta direkte kontakt med Atlungstad Golfsenter på telefon 62 57 76 90.

Avbestillingsfrist er 12 klokketimer før din tid, avbooking etter det faktureres. 

Puttinggreen og range

Vi har en puttinggreen med seks forskjellige hull. Vi har fire utslagssteder der du slår in i et nett. Perfekt for deg som vil stå og trene teknikk eller vil verme opp før din runde i simulatorn.

Dette tilbud er helt gratis!

Proshop/Butikk

Vi har et urval av produkter i vår lilla «Butikkshjørne» her på Atlungstad Golfsenter. Så skal du på tur, kom innom og kjøp baller, hansker og annet her for det er billigere en på mange steder. 

Vi har og tilbud/bra priser på utgående modeller av køller og klær – så ikke gå glipp av en bra deal om du har lyst på nytt utstyr!

Custom fitting

Vi har fra slutten av januar demokøller på årets nyheter fra Titleist, Taylor Made, Callaway, Cobra og Ping. Så vil du ha utstyr til sesongstart så ta kontakt allerede nå så ta kontakt med Gabbi så setter hon opp en time til deg! gabriella@atlungstadgolf.com

Leksjoner med vår proer Gabriella og Daniel

Den beste tiden å trene teknikk på er under vintern når du ikke skall ut og prestere på banen. Gabriella og Daniel er på plass på Atlungstad Golfsenter under vintern for å hjelpe deg å bli bedre! Bestilling av protimer i vinterhalvåret avtales direkte på Golfbox eller på mail direkte gabriella@atlungstadgolf.com eller daniel@atlungstadgolf.com 

Arrangementer for bedrifter eller private grupper

Vi legger tilrette for private arrangementer i våre simulatorer. Det kan være kick-off med jobben, bursdager eller bare morsom kveld med vennegjengen. Her er det kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt med lars.gamre@atlungstadgolf.com for mer informasjon. 

Priser

Leie av simulator 300 kr/time/simulator
Protime 25 min (TrackMan) 440 kr
Protime 50 min (TrackMan) 790 kr
Custom fitting 45 min 790 kr
Vinterserien 200 kr/pers

Velkommen til Atlungstad Golfsenter

5 November 2021 åpnet vi vårt nye Golfsenter her i Hamar som ligger på Stangevegen 111. Samma bygg som Espern Aktivitetssenter, ingång på baksidan av bygget (grønne dørren). Her er alle velkommen, uansett om man er medlem i golfklubb eller ikke! 

Kom gjerne inom om du lurer på noe, eller ring oss på 62 57 76 90. Du kan og sende et mail til Lars Gamre, lars.gamre@atlungstadgolf.com 

Åpningstider

Atlungstad Golfsenter er til hver tid bemannet. Så du får alltid den hjelpen du trenger om det er noe du lurer på ved spill. 

Mandag – Torsdag 09.30–22.00
Fredag 09.30–22.00
Lørdag   09.30–20.00
Søndag 09.30–20.00

Det kan være andre åpningstider i
forbindelse med helligdager.