Velkommen til vakre Atlungstad Golf

- "Diamanten ved Mjøsa"

Forfatter: Hilde (page 1 of 3)

Rangen åpner 2. april 2024

Hjertelig velkommen klokken 14.00

Åpning i dag tirsdag 2. april – klokken 14.00

RANGEN åpner i dag kl 14.00.

  • SOLO-kort funker. Kan kjøpes på simulatorsenteret vårt på Espern.
  • Bankkort funker også.

OBS! Kun utslag fra mattene inntil videre – altså GRESS-TEE er stengt. Putting-greenen også stengt inntil videre. Dere må også akseptere litt rot rundt undervisningsrommene – det er under ombygging men er snart ferdig.

OG: Simulatorsenteret på Espern holdes åpent inntil vi åpner ute på Atlungstad.

Åpningstider i påsken

Atlungstad Simulatorsenter, Espern

Spillerett 2024 – hovedforfall 20. februar 2024

Faktura er sendt deg på mail, avsender Tripletex

Hovedforfallet er den 20. februar – ved betaling innen 20. februar får du kr. 200,- i rabatt.

Ved betaling etter 20. februar tilkommer en ny faktura på kr. 200,- og spilleretten må være betalt innen 1. mai 2024.

Delbetaling er et alternativ, da skal skjema for delbetaling sendes inn slik at vi gjør en avtale på dette. Her tilkommer det kr. 400,- og det SKAL betales over 10 måneder (fra januar tom. oktober) Totalsum / 10 mnd = fast innbetaling pr. mnd.

Plutselig er sommeren her igjen, som vi gleder oss!

Nydelig bilde tatt av Randi E Wangen

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Det innkalles til årsmøte i Atlungstad golfklubb 20. mars 2024 kl. 18.00 i Disponenten.

Frist for innmelding av saker til årsmøtet er 20. februar. Saker som ønskes behandlet sendes styrets leder som epost til mfinbo@gmail.com. Dokumentene til årsmøtet vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside senest en uke før møtet. 

Sakspapirer til årsmøtet i Atlungstad golfklubb 20. mars

Styret 

Atlungstad Simulatorsenter

Her er alle hjertelig velkommen til å spille golf innendørs, selv om du ikke er medlem av en golfklubb. Ønsker du prøve en av våre 5 simulatorer er det bare å ta kontakt på telefonen og vi hjelper deg i gang.

Du kan reservere tid direkte i Golfbox. Avbestillingsfrist er 12 timer før din starttid, avbooking etter det faktureres.

Simulatorsenteret på Espern er åpent:

Mandag til fredag Kl. 10.00 – 22.00

Lørdag og søndag Kl. 10.00 – 20.00

Her kan du spille en runde 18 hull på mange forskjellige baner, du kan ha noen morsomme konkurranser hvor du skal treffe forskjellige mål eller du kan rett og slett ta en Protime med en av våre dyktige proer, Gabbi eller Daniel

Bestilling av protime gjøres gjennom Golfbox, eller ta direkte kontakt med pro:

Gabriella A Gundersrud, mobil: 99317767, mail: gabrielle@atlungstadgolf.com

Daniel Forbes, mobil. 40107586, mail: daniel@atlungstadgolf.com

Trenger du hjelp er det bare å ta kontakt med oss på telefon 62 57 76 90

Hjertelig velkommen til Atlungstad Simulatorsenter, Stangeveien 111

Du finner oss på baksiden av Espern treningssenter

Belek 2024

Vi har vært så heldige å få tak på 8 ekstra flybilletter til Belek i perioden fra 3.-10. april.

Det betyr at det blir en hyggelig liten overlapping mellom første og andre gruppe.

2.- 9. april FULLT

9.- 16. april FULLT

3.- 10. april 8 ledige plasser enn så lenge. Det er 6 personer som teller på knappene så her lønner det seg å være rask.

Om det er noen som føler for en tidlig start på sesongen er det bare å henge seg på.

Er du interessert ta kontakt med Hilde på mail: hilde@atlungstadgolf.com

Takk for en fantastisk sesong ute på vakre Atlungstad

Da var dessverre sesongen ute slutt for i år

Kjære, Atlungstad-medlem og gjester.

I ettermiddag, onsdag 25. oktober stenges banen for sesongen. Noen få dager tidligere enn planlagt men slik blir det dessverre. Frosten «tar oss» og speilet for mulig spill blir kortere og kortere. På søndag stiller vi klokka også – da blir det fort mørkt! 😉

I morgen og fredag er simulatorsenteret åpent fra 10-18. Vanlig åpningstid fra lørdag og fremover. Det er allerede en del forhåndsbooking, små grupper som ønske faste spilledager på simulatorsenteret. Her er det mer rom for forhåndsbooking om dere er en liten gjeng som ønsker faste timer. På senteret skal vi forsterke miljøet ytterligere sammenlignet med i fjor. Det blir enkel servering som tidligere, kurs og protimer, utstyrsprøving og utstyrsreparasjon og mer. Siste helgen i november kjører vi Julemarked med OUTLET på senteret, da kommer også Elverum, Trysil, Mjøsen og Sorknes med deler av sine restlagre.

Om litt kommer vi med priser for neste år. Dette avklares på styremøte i kveld. Det er også viktig at de som IKKE skal spille golf som medlem på Atlungstad neste år, de si opp innen 31. desember – hvis ikke begynner vi å «TA» kostnader som vi kommer til å kreve inn av de aktuelle senere. Slik er det og slik må det bli.

Takk for en flott sesong ut og hjertelig velkommen til Espern Simulatorsenter!

Vi sees!

Ett slag av gangen

Golf for alle!

Hva er Ett slag av gangen?

Foreningen Ett slag av gangen (ESAG) bruker golfbanen som mestringsarena overfor mennesker med rusavhengighet, psykisk syke, unge lovbrytere, domfelte og løslatte, unge i utenforskap og minoriteter. Vi ønsker at alle de fine menneskene som er deltagere hos oss skal få sitt ønske oppfylt: å komme tilbake til «normalsamfunnet» med jobb eller skole.  Vi mener det finnes en plass i arbeidslivet til alle som ønsker det.

Vi har stilt Pål-Jan noen spørsmål rundet dette samarbeidet

Hvorfor har du engasjert deg i dette prosjektet? 

Hos oss på Atlungstad har vi alltid plass til de som har noen spesielle vilkår som må fylles. Det er altfor mange som faller utenom arbeid og sosiale aktiviteter. Vi kan tilby enkelt arbeid og ved å få i gang folk med å spille golf fyller vi også litt på med sosial helse.

Hva betyr Ett slag av gangen for Atlungstad Golf?

Det gir oss en god selvfølelse og vi viser at vi tar litt mer ansvar enn det som er nødvendig. Alle har behov for å være en del av noe og alle har behov for å gjøre noe som betyr noe for andre. Atlungstad er en fenomenal arena for nettopp dette. I tillegg får vi hjelp til å løse arbeidsoppgaver vi ellers ikke hadde rukket å gjøre. Dette er en vinn-vinn-situasjon for mange parter.

Hvordan oppsummerer du året så langt?

Året har vært fantastiske på mange måter. Vi har to «prosjekt-greiner» i samarbeid med ETT SLAG AV GANGEN. Begge har hatt stor aktivitet og vi ser de oftere ute på banen i spill, også sammen med andre medlemmer. Nå er det like før vi starter opp med simulatorgolf, da skal vi greie å holde en ukentlig aktivitet for disse også gjennom vinteren. Vi tror også godt på fortsettelsen. Begge gruppene begynner å bli veldig godt innarbeidet og vi tror på foredling og videreutvikling av dette flotte samarbeidet. Vi gleder oss i hvert fall til fortsettelsen.

Vi har spurt Marianne Smith Magelie, initiativtager og prosjektleder for i Ett slag av gangen hva dette samarbeidet betyr for dem:

Sammen er vi sterkere er mitt klare budskap. Vi jobber med en utfordrende målgruppe som trenger stor oppmerksomhet på mange områder. Alle disse fine menneskene som vi jobber med, trenger god drahjelp for å komme tilbake til samfunnet. Vi må bistå å komme over terskelen og det må tilrettelegges for transport, vi skal levere på trening i golf og utvikling av ferdigheter og vi skal lese menneskene og ha dialog med dem for å kartlegge hva vi kan bistå med for å få dem tilbake til samfunnet. For å gå gjennom hele dette hjulet er det viktig med gode samarbeidspartnere som hver og en kan levere på ulike områder som de er sterke på. Derfor er det spennende med Atlungstad Golf som så inderlig vel ønsker å være en del av Ett slag av gangen, og bidra til å gjøre en forskjell. En forskjell som skal resultere i at vi for deltagerne våre ut i jobb og eller skole og gjenforening med familie. Evalueringsmøte på Atlungstad nylig viser at vi er på gang med noe bra og vi kan vise til gode resultater allerede, deltagere ut i jobb. I tillegg har de blitt glade i golf og er blitt inkludert i klubben, og det er også et mål. Bruke golfbanen som fysisk arena for mestring, utvikling av nettverk og bli i klubben for resten av livet. Men om du ønsker å flytte på deg hjelper vi så du kommer godt inn i en annen golfklubb hos oss, der du lander. Da blir ringen sluttet.

Bilde: Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen, koordinerer nasjonale aktiviteter – Simen Bauer, jobbespesialist fra Sens fullt engasjert av Ett slag av gangen, Marianne Smith Magelie fra Ett slag av gangen, Bjørn Kristian Johnsen, Pål-Jan Stokke og Hilde Pram Sveum fra Atlungstad Golf

Ett slag av gangen har mange sterke samarbeidspartnere. Her kan du se en oversikt over alle Samarbeidspartnere

Ett salg av gangen har mange Klubbpartnere som gjør en forskjell for mange mennesker.

 Vi er takknemlige for at vi får være en del av dette. Det er godt å kunne bidra til at noen som har det vanskelig kanskje får en bedre hverdag

Marianne og Pål-Jan håper på et langt og godt samarbeid i tiden fremover.

Hull 17

Fra og med mandag 18. september er hull 17 stengt

Vi har valgt å stenge hull 17 for sesongen. Dette skyldes nødvendig vedlikehold etter Hans.

Beklager dette!

TILBUD på Golfpakker i august, mandag til fredag

Priser pr. person:

2 netter og 2 greenfee: Enkeltrom kr. 2400,- Dobbeltrom kr. 2200,-

3 netter og 3 greenfee: Enkeltrom kr. 3750,- Dobbeltrom kr. 3300,-

For bestilling send mail til: Hilde@atlungstadgolf.com

« Eldre innlegg