ATLUNGSTAD GOLF – EN PERLE LANGS MJØSAS BREDD

Variert arkitektur, fra skogs- til parkbane, med utfordringer for alle.

Atlungstad Golfklubb sin 18-hulls bane ligger i naturskjønne omgivelser ved Mjøsa, og er en av Skandinavias vakreste golfbaner.

Banen ligger noen få km sør for HAMAR i Stange kommune. Mjøsa er synlig fra alle hull, men det er spesielt på back-nine vi kommer helt i nærkontakt med innsjøen.

De fleste vil finne hullene nede ved Mjøsa som meget vakre. Andre vil vel sett mer pris på utsikten fra mange av hullene på front-nine med vannet mer i bakgrunnen. Uansett her er det noe for enhver smak. Bare husk på,  ikke å la deg distrahere av den vakre naturen når du spiller.

Du kan nyte vår fantastiske utsikt fra terrassen som ligger kun en liten chip fra stranden. Nyt den med en kopp kaffe eller hva du måtte ønske av forfriskninger, både med og uten. Også en vaffel da selvfølgelig.

En bane som utfordrer både høy og lav HCP-spillere. Her vil du trekke fordel av å spille banen med dine taktiske egenskaper i fokus.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Atlungstad og spennende golfopplevelser i idylliske omgivelser ved Mjøsa. Du kan booke spilletid via Golfbox eller ringe oss på telefon 62 57 76 90.