Bli en del av vårt dynamiske juniorfellesskap!

I Atlungstad Golfklubb har vi et pulserende miljø for unge golfentusiaster, fra de yngste nybegynnere til de mer erfarne konkurransespillerne. Vår klubb er et sted hvor lidenskap for golf og personlig utvikling går hånd i hånd.

Vår PGA Pro, Daniel Forbes, er hjertet i vårt treningsprogram for juniorgruppen. Med sin ekspertise og lidenskap for spillet, er han her for å veilede, inspirere og hjelpe hver enkelt spiller med å nå sitt fulle potensial.

For de yngste: Knøtter (5-8 år)

Oppdag gleden ved golf! Våre knøtter lærer golfens grunnleggende ferdigheter gjennom lek og moro, med ukentlige treninger som fokuserer på å utvikle en livslang glede til spillet.

 

Juniorer (9-12 år)

Utforsk å vokse! I denne aldersgruppen kombinerer vi moro med ferdighetsutvikling, hvor vi trener sammen ukentlig og spiller på vår 6-hulls bane annenhver uke i sommerhalvåret. Det er en perfekt måte å bygge ferdigheter og vennskap på. I 2024 starter den ukentlige fellestreningen opp innendørs i uke 3 på Atlungstad Golf Simulator Senter, på Espern.

 

Rekrutter (13-19 år)

Ta steget videre! For de som er klare for mer utfordring, tilbyr vi ukentlige fellestreninger, og spilletrening annenhver uke på vår 18-hulls bane i sommerhalvåret. Mange i denne gruppen deltar også i turneringer, mens andre nyter samholdet og utviklingen som treningene gir. I 2024 starter den ukentlige fellestreningen innendørs i uke 3 på Atlungstad Golf Simulator Senter, på Espern.

 

Elite (14-20 år)

For de dedikerte og ambisiøse! Denne gruppen er for de som ønsker å konkurrere og trene på et høyere nivå. Med felles gruppetreninger, individuell coaching med vår PGA Pro (15 individuelle Pro timer i 2024), og tilgang til toppmoderne fasiliteter på Atlungstad Golf Simulator Senter, er dette stedet for å ta golfspillet ditt til neste nivå.

 

Atlungstad Junior Sommercamp

Vi gjentar suksessen fra tidligre år og arrangerer Junior Sommercamp for alle barn mellom 6 til 13 år. Du trenger ikke å spille golf, her er alle velkommen! Dette foregår i uke 27 fra mandag til fredag mellom 9.00 – 15.00 hver dag. Vi vil bli masse golf, lek, konkurranser og mye moro. Pris 2.500 ,- og kr 500,- rabatt for søsken. 

 

Bli med oss!

Uansett alder eller ferdighetsnivå, har vi et sted for deg i Atlungstad Golfklubb. For mer informasjon eller for å bli med, ta kontakt med Daniel på daniel@atlungstadgolf.com.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår klubb og til å være en del av din golfreise.

 

Priser, årsplan og treningstider 2024

Her finner du detaljert årsplan, priser og treningstider for sesongen 2024

Hjertelig velkommen!

Daniel, Nils og Gabriella