Aktiv juniorgruppe

Vi har en aktiv juniorgruppe på Atlungstad. Alt fra 6-7 åringer til 20 åringer som trener aktivt og spiller konkurranser. Vi vil alltid ha med flere juniorer, så har du en som vil begynne så er det bare å ta kontakt med våre trener Gabriella på gabriella@atlungstadgolf.com eller Lars på lars.gamre@atlungstadgolf.com

Vi har ca 25 juniorer i trening fordelt på 4 grupper akkurat nå.

Elite

Elite gruppe på Atlungstad, er de som er i alderen 14-20 år, eller har lavt nok hcp til å konkurrere og trene aktivt. De trener individuelt med pro på mandager, har gruppetrening på onsdager, og turneringstrening på torsdager.

Rekrutt

Rekrutt gruppa er juniorene i alderen 13-19 år. De har trening hver mandag og har spilletrening på torsdager. Mange av våre rekrutter har begynt å spille turneringer, mens noen av de kun er med på treninger.

Junior

Våre juniorer er i alderen 7-12 år. De leker og har det gøy med golf. De trener hver mandag og spiller på banen på torsdager. I denne gruppen begynner vi litt med instruksjon, men viktig å ha det gøy med golfen.

Golfmoro

Denne gruppen er for de yngste i Atlungstad. Her er de fra 5-9 år. I denne gruppen er det viktigste å ha det moro med golfen. Her trener de for å klare de ulike golfmerken og blir kjent med korthullsbanen.

Atlungstad Junior Camp

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Junior Camp for alle barn i alderen 6 til 13 år. Du trenger ikke å spille golf, her er alle velkommen. Dette foregår i uke 27, fra mandag til fredag. Det vil bli masse golf, lek, konkurranser og mye moro! Pris kr. 2.500,- og kr. 500,- i rabatt for søsken. Påmelding til Lars på mail: lars.gamre@atlungstadgolf.com

Priser og Treningstider 2021
GruppeTreningstiderPris
EliteMandager individuell teknikk
Onsdager 17.00 – 18.15
Torsdager spill på banen
4.000 kr
RekruttMandager 18.00 – 18.50
Torsdager spill på banen
2.500 kr
JuniorMandager 18.00 – 18.50
Torsdager spill på banen
2.000 kr
GolfmoroSettes opp ved nok påmelding100 kr/gang

Oppstart i 2021 – uke 16 for Elite og Rekrutt og uke 17 for Juniorgruppa.

Hjertelig velkommen!

Gabbi og Lars