Velkommen til vakre Atlungstad Golf

- "Diamanten ved Mjøsa"

Forfatter: Gabriella (page 1 of 2)

Regelkveld for medlemmer

Onsdag 3 Mai kl. 18.00 i Disponenten. Meld deg på i Golfbox!

Medlem og aktiviteskomiteen inviterer til medlemskveld om golfregler 3. mai kl.18.00

Hei.

Nå braker det snart løs🏌️ Sesongstart nærmer seg med stormskritt. Vi ønsker derfor å invitere til en kveld med gjennomgang av golfregler. Vi har vært så heldige å få Vegard Viksmoen til å snakke om dette for oss. Han er en av landets fremste golfdommere. Viktig å få en oppfrisking av reglene for alle, de som har spilt lenge og for de som er nye. En fin mulighet for de nye å bli kjent med andre slik at terskelen for å finne noen å spille med blir lavere.

Det vil bli enkel servering og en liten quiz om golfregler.

Kvelden er gratis for medlemmene. Påmelding i GolfBox slik at vi har en anelse om hvor mange vi blir.

Påmelding gjøres via denne linken: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3877606

Med vennlig hilsen MAK komiteen.

VTG – nybegynnerkurs på Vakre Atlungstad 2023

Her finner du dato og info på årets kurser og nå har vi satt opp ekstre på grunn av stor pågang!

Info, priser og dato på årets VTG-kurser/Nybegynnerkurser finner du HER

Klubbmestere 2022

Gratulerer til Lena Boysen Hillestad og Henrik Lunde Røste som tok hjem seieren i Klubbmesterskapet!

Med ganske stor marginal tok både Lene og Henrik hjem seieren i Klubbmesterskapet 2022. Lena vant med 9 slag og Henrik drog til med -2 i vinden og vant til slutt med hele 15 slag! 

Gratulerar til dere begge to – bra jobba! 

Demodager 2022

Her er dato og info om påmelding til årets demodager

Årets demodager finner du her…

Faktura for årets spillerett sendes ut i disse dager

Noe som ikke stemmer? Ta kontakt med Hilde

Faktura for årets spillerett sendes ut i disse dager – fakturaen kommer på mail fra: noreply@via.tripletex.no.

Eventuelle spørsmål rettes til Hilde på hilde@atlungstadgolf.com Håper dere har litt forståelse for at det kan oppstå noen feil da vi har nytt regnskapssystem og alle medlemmer er blitt lagt inn manuelt med riktig spillerett, skap, aksje, osv. Bare send en mail til Hilde om det er noe som helst.

Foreningen «Et slag av gangen»

Atlungstad er med i pilotprosjekt

Foreningen Et slag av gangen er ideell og livssynsnøytral forening. Foreningen har som formål å søke midler og yte støtte til landets golfklubber som i tillegg til sin vanlige aktivitet, driver eller ønsker å drive aktivitetstilbud for sin målgruppe. Mennesker med rusavhengighet eller psykisk syke, unge lovbrytere/rusmisbrukere, domfelte og løslatte, unge «utenfor» og minoriteter. Dette ønsker vi å oppnå med våre prosjekter, «Et slag av gangen» og «Veien tilbake», sammen med våre samarbeidspartnere, relevante kommunale enheter og golfklubbene.

Som et ledd i samarbeidet har Foreningen Et slag av gangen inngått en nasjonal avtale med Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI). Med golf som fysisk aktivitet og systematisk arbeid med målgruppen som vi ønsker skal komme tilbake til «normalhverdagen» vil vi i samarbeid med KDI og Nav fasilitere et arbeidstreningsprogram for deltagerne. Klubben vil være administrator for arbeidstreningen i samarbeid med KDI. Nav vil bidra inn med ressurser for å tilrettelegge fra sitt ståsted.

En av pilotene i et slikt prosjekt er bla Atlungstad Golfklubb (Hamar) hvor representanter fra golfklubben, Kriminalomsorgen, Nav og Et slag av gangen møttes for dialogutveksling om tiltak og muligheter.

(teksten oven er tatt ut fra hjemmesiden til Et slag av gangen, se mer info på deres hjemmeside https://www.etslagavgangen.no/ )

Daniel Forbes er klubbens nye assisterende pro

Vi ønsker Daniel varmt velkommen til Atlungstad Golf!

Noen av dere har allerede møtt Daniel på Atlungstad Golfsenter der han jobbet siden november. Nå er det klart, Daniel går in som assisterende pro og skal hjelpe Gabbi med kurser og leksjoner framover! Daniel er utdannet golfinstruktør gjennom PGA of Australia og gleder seg masser. Daniel presenterer seg litt mer her….

Klubbmestere 2021

Martin Lunde Røste og Monica Andrén Gundersrud

Etter to flotte dager i stekende sol så ble det Martin Lunde Røste og Monica Andrén Gundersrud som ble årets Klubbmestere 2021. Fantastisk innsats og gratulerer!

Samtidlig spillte våre flinke juniorer sitt mesterskap og det ble Hedda Waage og Linus Østberg Pettersen som vant. Gratulerer til dere og!

Veien Til Golf – Nybegynnerkurs 2021

Nå ligger våre Veien til golfkurs-Nybegynnerkurs ute

All informasjon om datoer, tider, påmelding og priser på Veien Til Golf – Nybegynnerkurs finner du her…

Herrelaget vant Div 2

Gratulerer til opprykk!

Herrelaget gjorde sakene bra i helgen og vant til slutt komfortabelt. Gratulerer til dere alle. Lag NM 2 div ble spilt på Sorknes GK.

I laget spilte Lasse Børresen Vindfallet, Henrik Røste, Linus Pettersen, Martin Røste og Daniel Rønning. Vi er stolte av dere gutter!!

Resultatene finner dere her https://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543619/leaderboard

« Eldre innlegg