Atlungstad er med i pilotprosjekt

Foreningen Et slag av gangen er ideell og livssynsnøytral forening. Foreningen har som formål å søke midler og yte støtte til landets golfklubber som i tillegg til sin vanlige aktivitet, driver eller ønsker å drive aktivitetstilbud for sin målgruppe. Mennesker med rusavhengighet eller psykisk syke, unge lovbrytere/rusmisbrukere, domfelte og løslatte, unge «utenfor» og minoriteter. Dette ønsker vi å oppnå med våre prosjekter, «Et slag av gangen» og «Veien tilbake», sammen med våre samarbeidspartnere, relevante kommunale enheter og golfklubbene.

Som et ledd i samarbeidet har Foreningen Et slag av gangen inngått en nasjonal avtale med Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI). Med golf som fysisk aktivitet og systematisk arbeid med målgruppen som vi ønsker skal komme tilbake til «normalhverdagen» vil vi i samarbeid med KDI og Nav fasilitere et arbeidstreningsprogram for deltagerne. Klubben vil være administrator for arbeidstreningen i samarbeid med KDI. Nav vil bidra inn med ressurser for å tilrettelegge fra sitt ståsted.

En av pilotene i et slikt prosjekt er bla Atlungstad Golfklubb (Hamar) hvor representanter fra golfklubben, Kriminalomsorgen, Nav og Et slag av gangen møttes for dialogutveksling om tiltak og muligheter.

(teksten oven er tatt ut fra hjemmesiden til Et slag av gangen, se mer info på deres hjemmeside https://www.etslagavgangen.no/ )