Onsdag 3 Mai kl. 18.00 i Disponenten. Meld deg på i Golfbox!

Medlem og aktiviteskomiteen inviterer til medlemskveld om golfregler 3. mai kl.18.00

Hei.

Nå braker det snart løs🏌️ Sesongstart nærmer seg med stormskritt. Vi ønsker derfor å invitere til en kveld med gjennomgang av golfregler. Vi har vært så heldige å få Vegard Viksmoen til å snakke om dette for oss. Han er en av landets fremste golfdommere. Viktig å få en oppfrisking av reglene for alle, de som har spilt lenge og for de som er nye. En fin mulighet for de nye å bli kjent med andre slik at terskelen for å finne noen å spille med blir lavere.

Det vil bli enkel servering og en liten quiz om golfregler.

Kvelden er gratis for medlemmene. Påmelding i GolfBox slik at vi har en anelse om hvor mange vi blir.

Påmelding gjøres via denne linken: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3877606

Med vennlig hilsen MAK komiteen.