Hva hvis det er frost på morgenen og jeg har starttid?

Høsten er en fantastisk tid å spille golf på, med frisk og klar høstluft. Banen er i god stand og du vil utnytte det siste av golfsesongen! Men det er et par utfordringer med å ha banen åpen og det er bland annet: kortere dager, frost på morgenen, mye regn til tider og vedlikehold som må gjøres før vi stenger for sesongen.

Det er et par ting dere må merke dere ved høsten:

FROST –  er banen stengt for frost er det ikke lov å gå ut på banen eller bruke våre treningsområder. Mister du din starttid på grunn av stengt bane, må du selv finne en ny starttid. Vi hjelper deg gjerne i proshopen om du kommer innom oss, men det er ikke vårt ansvar å finne tid til deg! Det kan derfor være lurt å booke senere starttider når det blir kaldere i været.

Det er Greenkeeper som bestemmer når banen kan åpne igjen ved frost, vi i Proshopen styrer ikke dette!

BANEN ÅPNER kl. 08.00 – det er ikke mulig å gå ut på banen før kl. 8.00 nå på høsten. Grunnen til dette er at banemannskapet må få mulighet til å jobbe i dagslys. De trenger derfor de en time ekstra på morgenene i perioden framover.

ÅPNINGSTIDER PROSHOP – vi åpner proshopen hver dag kl. 08.00 og har åpent så lenge det er lyst.

Sjekk video for å se hva som skjer om du går på frostbelagt gress.

USGA om frost…..

Høsten er en fantastisk fin tid, håper dere får mange fine høstdager her på vakre Atlungstad!