Fra alle oss, til alle dere, TUSEN TAKK!!

«Snart senker natten seg, i stall og stue. Solen har gått sin vei, skyggene truer………….». 

Joda, om ikke det er Lucia riktig ennå – utesesongen på vakre Atlungstad er i alle fall slutt for i år. 18. november altså! Helt fantastisk. Enn så lenge gjenstår kun å takke dere alle for en fenomenal sesong på det flotte anlegget vårt. Vi har vært og vi vil fortsatt være her for deg, akkurat DU er et viktig medlem for oss. 😊

Vi velger oss litt avspasering og ferie nå, i alle fall en stund fremover. MEN! En eller annen av oss vil ganske sikkert være tilstede, det betyr at det er bare å si ifra om du trenger hjelp til noe, noe du tenker å kjøpe eller kanskje du vil fylle opp range-kortet ditt. Vi kommer også til å ha åpent en dag eller to tett innpå julen. Det er da du kan kjøpe noe «fra han til henne» eller motsatt. 😊

Vi nås også på mail om du har noe på hjertet. Nyt de fine november-dagene og vis hensyn mtp corona. Vi har fortsatt en jobb å gjøre – alle sammen. 

SNART BLIR DET BEDRE. 

Tusen takk for en fantastisk sesong – vi gleder oss allerede til neste år! 

Mvh

Pål-Jan, Gabbi, Monica, Lars, Christian, Stefan og Hilde