Hvilken tur blir du med på? Her er det noe for alle!

I ti år har vi holdt på med golfreiser til utlandet. «Kortreiste» turer på våren og lengre og mer eksotiske turer på høsten, fortrinnsvis i november. I 2019 gjorde vi en spørreundersøkelse i klubben, nettopp for å få tilbakemeldinger på hvor vi burde reise, hvor lenge vi burde være borte og på hvilken tid av året det var mest attraktivt å delta på turer. Vi har etter beste evne forsøkt å hensynta medlemmene sine ønsker og vi presenterer derfor et bredere tilbud enn noen gang. En foreløpig plan kan kanskje se slik ut:

  • Spania/Portugal i slutten av september. Vi ønsker å tilby en ukestur, her vil Lars være reiseleder.
  • Cuba i november. Dette er en 15-dagers tur med sol, bad og golf som fokus. Turen avsluttes med  en og en halv dag I Havanna. Her vil Hilde og Pål-Jan delta.
  • Sør-Afrika i februar 2021. Vi tilbyr en golfreise til Sør-Afrika i januar/februar. Dette er en 14-dagers golftur krydret med både safari og vinsmaking. Her vil Monica og Gabbi delta.

Altså er langt mer omfattende tur-program enn det vi har presentert tidligere. Våre golfreiser har vært attraktive gjennom årene, i enkelte år har vi reist ut med mer enn 100 personer. Golfreiser er på ingen måte blant våre største inntektskilder, dog føler vi at vi henter ut mange andre positive effekter. Det å reise med medlemmer styrker «Atlungstad-familien» og gir et bedre miljø på terrassen på Atlungstad. Folk blir bedre kjent mange drister seg til å spille med andre enn sin bedre halvdel – også på hjemmebane. 😊 Vi har også gjennom årene hatt med oss deltagere fra andre klubber. Dette har vært mennesker som har blitt med på eget initiativ eller som venner og bekjente av våre egne reisende medlemmer. 

Vi håper dere er like fornøyde med reiseprogrammet som vi her. Her håper vi at du kan velge turen som passer for deg. Enten det er at du ikke vil ha lang flytur, eller at du ikke har 14 dager med ferie, og at du kan velge mer på årstiden som passer for deg. Og vi håper så klart at du vil være med på flere av turene våre!! 🙂

Les mer på vår reiseside……