Nå har frostnettene begynt å komme

Vi er inne i tiden med fare for frost. Synd, men slik er det. Hvordan løser vi dette fremover?
 
  • Fra neste uke vil det være blokkert frem til 8.00. Da er det ikke lov å gå ut på ballrenne før det så gutta på banen rekker gjøre den gode jobben de trenger.
  • På Atlungstad er hovedregelen at alle starttider som blir rammet av frost utgår/du mister din starttid. Når banen kan åpnes for spill, er det spillere som har starttid derfra og utover, som får slå ut. Starttider forskyves ikke! Slik må det være iom. at vi har mange forhåndsbookede i golfbox, dette pga forutsigbarhet. Selvfølgelig vil vi forsøke så godt vi kan å få alle ut på banen og vi prøver å slå sammen flighter om så er mulig. 

Vi anbefaller alle å booke starttider litt senere på morgonen framover!

  • Fra og med 1 oktober starter alle fra hull 10!

De dagene hvor det er frost om morgenen er det banemanskapet som bestemmer når eller om banen åpnes! 

Folkens, med fornuft og velvilje løser vi dette. Vi skal være glad for at vi fortsatt kan spille golf her oppe på tundraen. OG, kanskje blir det bedre om en dag eller tre. Dog vet vi at det drar seg mot slutten, da er det godt å vite at vi snart åpner Atlungstad Golfsenter. 

Sjekk video for å se hva som skjer om du går på frostbelagt gress.

USGA om frost…..