Nå har frostnettene begynt å komme

Vi er inne i tiden med fare for frost. Synd, men slik er det. Hvordan løser vi dette fremover?
 
  • Fra neste uke vil det være blokkert frem til 10.00. Det kan være mulighet for å gå ut tidligere (ballrenne), dog SKAL dette avklares med proshop.
  • Om du skulle miste din starttid pga frost vil denne starttiden forsvinne (da må du bestille ny ledig tid), vi forsinker altså ikke den resterende bookingen. Slik må det være iom. at vi har mange forhåndsbookede i golfbox, dette pga forutsigbarhet.
Folkens, med fornuft og velvilje løser vi dette. Vi skal være glad for at vi fortsatt kan spille golf her oppe på tundraen. OG, kanskje blir det bedre om en dag eller tre. Dog vet vi at det drar seg mot slutten, da er det godt å vite at Lars snart har simulatorene klare.

 

Sjekk video for å se hva som skjer om du går på frostbelagt gress.

USGA om frost…..