Hvem er Atlungstads beste puttere?! ALLE kan bli med!

Hvem er Atlungstads beste putter? «Drive for show, putt for dough» sa en gang Bobby Locke. Og som alle vet, det er kjedelig bruke ett slag på 150 meter, men 4 slag på de siste 3 meterne. 

 Og nå skal den som er best med den flateste kølla i baggen kåres. 

 Puttinggreenen ved klubbhuset blir gjort om til en 9-hulls sløyfe med utslagsteder for hvert hull. Alle påmeldte spiller en innspillsrunde hvor den totale scoren(antall putter) over 9 hull avgjør om du kvalifiserer deg til sluttspillet(de 75% beste og delte plassene), og hvilken rangering du får før sluttspill. 

MANGE ​bra premier fra både shopen og sponsorer, til både vinnere og heldiggriser. 

Påmelding som vanlig i golfbox for innspillsrunden. Sluttspillet starter opp klokken 12:00 samme dag. Og varer til vi har vinnere klare på ettermiddagen. Det er ingen klasser i denne turneringen, damer kan slå herrer og juniorer kan slå seniorer!